Lennakatten 50 år – jubileumsresa Stockholm Ö – Faringe

Res med stil från Stockholms östra till 50-årsjubileet på Lennakatten i Faringe med veterantåg och veteranbuss. Jubileumsresan är en unik möjlighet att resa från Östra till Östra, från Stockholm Ö till Uppsala Ö, en chans som du som är järnvägsentusiast inte får missa!

Turen börjar med veterantåg på Roslagsbanan. Tåget går raka vägen  till Roslagsbanans slutpunkt Kårsta. I Kårsta byter vi, i brist på vidare järnvägsräls, från veterantåg till veteranbuss som kör på  slingrande småvägar till Faringe. Där kan du själv välja hur du reser vidare. Lennakatten kör ett brett utbud av avgångar mellan Faringe och Uppsala Östra i samband med friandet av Lennakatten – 50 år som museijärnväg. För tågen mellan Faringe och Uppsala får du själv köpa den biljett som passar dig bäst.

Jubileumsresan kostar 270 kr per person. Det finns ej rabatt för barn, pensionärer eller familjer. Antalet platser är begränsat.

Tidtabell:
Avgång från Stockholms östra: 9.57
Direkttåg till Kårsta, påstigning längs vägen är ej möjlig.
Ankomst till Kårsta: 10.51
Avgång från Kårsta med buss: 11.00
Ankomst till Faringe: ca 12.00

Från Faringe väljer du själv vilket tåg du reser vidare med (ingår ej  i biljetten för jubileumsresan). Nästa tåg till Länna efter ankomst går 12.25. Nästa tåg hela vägen till Uppsala går 13.40. Passa gärna på att  åka fram och tillbaka med flera tåg under dagen, och att besöka våra  verkstäder i Faringe under uppehållet!

Läs mer och boka hos Lennakattens webshop här.